Post by vagisttangmerle on Mar 6, 2022 20:04:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Rush: Adventure RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģeneratora atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Hero Rush: Adventure RPG 2022 version ▞▞▞
Tik tālu, labi
Man patīk šādas spēles, un šī līdz šim darbojas lieliski un izskatās lieliski. Jauka grūtības pakāpe un vienmērīga spēle. pagaidām ļoti patīk.
noplēst arkas varoni
Labi
Es pabeidzu visus posmus..plss update ty
jautri, nevar gaidīt, lai redzētu, kā spēle attīstās
jautra spēle patīk grafika
Ronaldu 🎥
Jautra spēle
Spēle ir skaidri salauzta; Es pabeidzu pirmo līmeni, un, mēģinot atvērt atlīdzības lādi, parādās uzraksts "nav interneta savienojuma", tomēr man ir divi dažādi wifi savienojumi un perfekta datu uztveršana, un tas nevienu no tiem neatklāj! Notiek šo salauzto atkritumu atinstalēšana.
Spēles gaita un mehānika ir laba, taču tai ir jāuzlabo sarkano dimantu/kristālu audzēšana, jo katrs skrējiens uz fermu pazemes kazemā spēlētājam neko nedod. Garlaicīgs un, godīgi sakot, nav atlīdzības vērts. Vēl viena ir aprīkojuma laupīšanas kastes. Tas vienmēr dod mums spēlētājiem nevērtīgus vai maz lietojamus laupījumus, kas nodrošina taisnīgumu nogurdinošajai saimniekošanai, pilnīga laika izšķiešana.
pārsteidzoša, aizraujoša spēle
labi
Mana spēle sākās tagad. Lai ko jūs darījāt, tā strādāja.tagad tā kroņa prasības atlīdzības apakšdaļa augšpusē, šķiet, nedarbojas... Cerams, ka atjauninājums to izlabos.. ... ... Vai atjauninājums joprojām apgalvoja, ka atlīdzība nav novērsta?
Spēle ir tik slikta, ka nevarēju iziet cauri apmācībai.. jo spēle ir tik šausmīga. 90. gadi sauca, un viņi vēlas labāku spēli.
Lielisks darbs pie spēles, puiši
labāk nekā archero!
Es tam piešķīru divas zvaigznes, jo uzskatu, ka tam ir potenciāls. Jūs izpūšat dažus pirmos līmeņus un pēc tam uzlabojat visu savu aprīkojumu, jo domājat, ka kļūsit vēl nelabvēlistiskāks, lai uzzinātu, ka uzlabojumi bija absolūti bezjēdzīgi un vai kaut kas jūs padarīja vājāku. Lol jā nē paldies. Es labprāt tērētu naudu šādai spēlei, bet ne, ja tā būs tāda. Tam vienkārši nav nekādas loģiskas jēgas.
Sākotnēji man šeit bija apskats, kurā arī novērtēju to ar vienu zvaigzni, jo es vairs nesaņemu punktus par sezonas abonementu, ko iegādājos kopā ar jebkādiem nogalinošiem bosiem parastajos posmos, tagad šķiet, ka mans apskats ir pazudis.
Hero Rush: Adventure RPG Acción plk
Spēle patiesībā ir jautra, un tai ir unikālas funkcijas, kuras jūs nevarat atrast nevienā citā spēlē, bet diemžēl es ciešu no atpalicības, kad cilvēki sāk pievienoties jūsu uzbrukumiem... Nezinu, kāpēc mans internets ir stabils, es pat varu spēlēt CODM šeit manā tālrunī, lūdzu, novērsiet problēmu, un es pārrakstīšu savu atsauksmi 👍
Hero Rush: Adventure RPG Akció crkf
lieliska spēle, bet nepārtraukti izslēdzas
Man patīk spēles koncepcija, tā ir jautra, līdz izbeidzas enerģija, tad jāgaida, līdz varēsi spēlēt vēlreiz. Atlīdzības jebkurā gadījumā nav noderīgas, jo īpaši spēlējot spēli. Līdīšanas laiks ir smieklīgs, lai gan jums ir iespēja skatīties reklāmas vai maksāt, lai samazinātu laiku. Kopumā šajā spēlē ir daudz jomu, kas jāuzlabo, taču tā nav slikta spēle
Man patiešām patīk spēle, jā. Bet 7. nodaļa ir pārāk daudz, lai spēlētu. mans ierocis, varoņa līmenis un preces maksimālā līmenī pat nevar izturēt pirmo posmu.. pārāk daudz ienaidnieku, kas vēl man ir jāiegādājas, lai izietu šo līmeni? Mēģiniet pats nospēlēt 7. nodaļu, lai redzētu, vai esat to pabeidzis... otrajā posmā tik un tā nomirsiet, jo pirmajā posmā pavadīsit pulksteņa reklāmu, lai atdzīvinātu. Jauka spēle, bet nelīdzsvarota žēl.
Hero Rush: Adventure RPG Acción plk
Tas ir diezgan jautri. dažreiz avarē pēc pievienošanas.
Tas bez iemesla turpināja sastingt, kad uz sekundi pārstāj reaģēt, kad jūs saņemat sitienu un tiek izslēgts vidējās sekundes boss cīņā visa lietotne
Nevar iegādāties veikalā, lūdzu, izlabojiet
Laba spēle. Reklāmā tā tiek rādīta kā liela ēka ar vairākām istabām. Tas būtu lieliski, bet tas ir tāpat kā jebkurš cits šāvējs. Arī tuvcīņas uzbrukuma kastes (īpaši vērpjošajām) ir pārāk lielas. Pats ārpus ieroča
Kāpēc es nevaru nokārtot lvl 5 vai drīzāk World 5? Es daudzas reizes pārspēju pasaules punktu skaitu no 1 līdz 5. Kāds ir šīs problēmas risinājums?
Laba spēle
Hero Rush: Adventure RPG Akció crkf
f>**:
Forši
Age of War ยุทธศาสตร์ knm
Neļauj savākt no saņemtās lādes. tas norāda, ka katru reizi nav izveidots savienojums ar internetu
Tas ir jautri, BET ir dažas problēmas, piemēram, vampīrs, tas ir pilnīgi bezjēdzīgs, tam vajadzētu izārstēt katru sitienu, bet tā vietā tas dziedina jūs tikai par 7 ZS par vienu nogalināšanu, pilnīgi nevērtīgs, arī pēc tam, kad esat iztīrījis istabu, slazdiem nevajadzētu sabojāt. šie īpaši vampīrs un es mainīsim reitingu.
Izbaudīju, bet vairs neuzlādēju. Notiek atinstalēšana
lieliska spēle no lieliskiem cilvēkiem 😊
Dažas no posmiem ir pārāk mazas un pārpildītas ar pūļiem, tāpēc pārvietoties, lai izvairītos no šāvieniem, un tie, kas skrien pēc jums, vairs nav izvēles iespēja. Vampīra mīļotājs pat nevar kompensēt pūļu radītos bojājumus
Es saprotu, ka jūs mēģināt nopelnīt naudu no savas spēles, bet kāpēc gan izveidot spēli, kas paredzēta, lai kāds piedzīvotu neveiksmi, un tad tas ir tik acīmredzams? Es domāju, ka izmisuma situācijas prasa izmisīgus pasākumus!😂
Sveiki, izstrādātāji, šī spēle ir laba. Es ceru, ka šai spēlei varat pievienot pvp, lai spēlētājs varētu izmantot savu uzbūvi un bosu, lai iegūtu vairāk darbību.
izskatās labi, spēlē gludi, bet atkal esat ievērojis one archero dizainu, kuru es nevaru izturēt. jūs man neesat devis iespēju maksāt par *visu* reklāmu noņemšanu. Man tā ir savtīga prakse, un es izdzēsīšu jūsu spēli.
Kāpēc mans pārskats TIEK TIEK DZĒTS!?! Šī spēle ir ĀRĒJI maksāt-to-win! Kas tāpēc, ka "izstrādātājiem" nepatīk godīga recenziju raktuves TURPINĀT DZĒST!? Zelta kritums ir smieklīgi zems, dārgakmeņi gandrīz neeksistē, un monstri hp ir smieklīgi un NEKLĀMI par augstu! Es atinstalēju!!
Tiesas....