Post by vagisttangmerle on Mar 6, 2022 19:58:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Hole 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Hole 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică multe jetoane ▞▞▞
▞▞▞ Color Hole 3D 2022 version ▞▞▞
Redundant. După ce am terminat 440 de niveluri într-o oră, am observat un model recurent al acelorași niveluri care se repetă periodic. În concluzie, acest joc este doar o metodă neprovocată, dar ușor satisfăcătoare, de a trece timpul.
Spune că pot obține un piccachu la nivelul 222, am trecut cu mult de acel nivel, aproape până la nivelul 2000 și nu am văzut niciun fel de lucruri speciale, nici măcar nu am văzut în aplicație, devine cam plictisitor, dar este calmant.
Ar putea fi puțin mai provocator, dar totuși distractiv. Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este ce să fac cu monedele odată ce toate culorile și fundalurile diferite au fost adăugate. Am strâns suficient pentru a le cumpăra pe toate, iar acum strâng mai multe, dar nu am pe ce să le cheltuiesc. Am pierdut ceva? Doar curios.
jocul pe care nu l-am jucat niciodată înainte, dar este grozav, este grozav pentru copiii tăi să le placă să se distreze, așa că da, îmi va plăcea de la toată lumea din întreaga lume, chiar și de cei care au covid să-l descarce pe telefoanele mele pentru a se distra
Nu se insteala
plictisitor
este minunat că poți să-ți iei rămas bun de la anxietate
Color Hole 3D Аркаде lwj
este foarte tare jocul
Color Hole 3D ஆர்கேட் xfhd
Îmi place absolut acest joc.. Este atât de satisfăcător și distractiv de jucat!!!! Cu siguranță cinci stele... Cu excepția reclamelor.. De care într-o zi în curând o să scap de ele.. Dar deocamdată.. Distracție și cu siguranță recomand!!
jocul continuă să treacă pe un ecran negru după primul nivel, am încercat să dezinstalez și să reinstalez și a continuat să se întâmple. Am văzut o altă recenzie spunând același lucru, așa că nu sunt doar eu, atât de dezamăgit pentru că așteptam cu nerăbdare să-l joc
Îmi place acest joc (bunicul meu crede că este plictisitor, dar nu îmi place foarte mult acest joc) și am trecut de nivelul 100 într-o singură zi! Îmi place că îți poți schimba pielea, ceea ce este foarte tare
Acest joc este prea frumos și atractiv! este jocul meu preferat din toate timpurile. și nu este nimic de spus despre grafica grozavă.!! Deci, mă pot bucura mai mult de plăcerea de mai devreme. Joc fanstatic.
Asta-i grozav! Cât de perfect a făcut aplicația. Cea mai bună aplicație de divertisment pe care am folosit-o vreodată, este un joc distractiv, care este bine de jucat când este configurat, deoarece este ușor de jucat, te va ajuta la început când ești nou și tot ce trebuie să faci este să alergi și să sari peste obstacole. .
Thrill Rush Theme Park Rennsport ofqo
Daca vreti sa nu aveti reclame,dezactivati wifi sau date mobile.
Îmi place foarte mult acest joc pentru că există de atât de mult timp și cred că mulți oameni încă joacă. totuși, unii oameni au trecut mai departe, dar cui îi pasă? Îi dau 5 stele pentru că este gratuit, puterile sale de dependență și vârsta!
Relaxant, satisfăcător, capabil să prindă toate blocurile fără constrângeri de timp sau încurcături complicate. ca și modelul diferit.
distracție bună. Ciudat că poți muta o gaură lol. Defecțiunile din joc fac dificilă folosirea unui ritm constant și previzibil, dar în rest distractiv
Cruta
Tocmai l-am descărcat. Îmi place cât de misterios este. Nu știi ce culoare ar trebui să atingi și pe care nu.
Ar fi MULT mai bine dacă ar fi sunet ca anunțul pe care l-am văzut. Avea un sunet grozav, nu era neplăcut, era perfect. Acesta nu are absolut nici un sunet și asta chiar miroase. Dacă aveți sunet la unele dintre nivelurile următoare, îmi voi schimba cu siguranță ratingul. Momentan doar vibrează.
Acest joc are potențialul de a fi mult mai mult decât este... o scuză pentru a rula cât mai multe reclame umane posibil în cel mai scurt timp. Jocul în sine este COMPLET MINDLESS, ceea ce, nu mă înțelege greșit... Îmi place asta. Este anunțul de 30 de secunde după FIECARE SINGURĂ care are tensiunea mea în așteptare! După 55 de niveluri am spus pa, pa! Jocul nu este mai dificil la început decât peste 50 de scânduri, doar învață că poți doborî chestii, dar nu le bagi în gaură! DEZINSTALARE!
Ias este mi-o femeie
după un timp, acest joc a devenit plictisitor și aproape mai ușor. Acest joc este perfect pentru tine dacă îți plac jocurile simple care par mereu același lucru.
este tare dar merita doar trei stele
Iubește acest joc, trebuie să recunosc. De obicei nu evaluez jocurile și nici măcar nu le comentez, dar voi spune că au făcut o treabă grozavă cu acest joc.Muzica este grozav de uimitoare și dacă ești fan de pinball ca mine, acest joc este grozav de jucat. Crede in Mine.
Drumoase și liniștitoare, dar PREA MULTE reclame, sunt doar tot timpul. Este liniștitor, dar nu merită 2 USD/3 USD pentru opțiunea fără anunțuri. Dezinstalare
Cred că mi-ar plăcea, dar sunt prea multe reclame. Probabil se va dezinstala.
acest joc s-a încurcat de prea multe ori - sa blocat de 3 ori într-o buclă la alegerea Continuare, a jucat 39 de secunde anunț, a revenit la jocul w opțiunea pentru a continua apoi a jucat din nou 30 de secunde. a făcut buclă de mai multe ori așa și a trebuit să părăsească jocul și să se întoarcă pentru a ieși din acea buclă. apoi s-a defectat, așa că am terminat. iar reclamele sunt prea dese si prea lungi. dezinstalare la 20 de minute după instalare
e ok!🙄
Urăsc timpul permis, apoi când încerci să dai clic pe Continuare nu se întâmplă nimic, așa că îl elimin
Color Hole 3D ஆர்கேட் xfhd
Trist... am început să joc jocul pentru că arăta distractiv să dărâm turnuri mari de blocuri când se întâmplă
Color Hole 3D እንቅስቃሴ ያለባቸው vfs
e cel mai tare joc și e interesant
Are nevoie de puțină viteză, dar îmi place
acest joc de culoare ține 3D este puțin plictisitor, dar dacă îl construiești puțin și faci niște copii captivanți, poate ne vom juca mai mult cu el. Tocmai l-am descărcat, este distractiv, dar trebuie doar să pui ca mai mare. clădiri, astfel încât să poată fi foarte dezordonat și trebuie doar să le curățăm. acest joc este foarte bun pentru copii
muie
Joc grozav, atât de distractiv și plin de joc satisfăcător. 5 stele. Așa de distractiv. Și mulțumesc dezvoltatorului pentru că nu a pus multe reclame în joc. Din cauza asta ai primit banii mei fără reclame.
acest joc este minunat il iubesc 💞💞💞💞💞 este un joc frumos
Nu e vine stie ce
Am experimentat o mulțime de jocuri cu mingea înainte, dar mi-au luat de multe ori pentru un nivel simplu și efectele sunt foarte rele. Această aplicație este diferită de celelalte - foarte netedă și eficientă. Imi place aceasta.
Sunt doar aceleași niveluri care se repetă iar și iar! Adăugați noi niveluri!!
Nivelul 3 sau 30, nu există o creștere reală a dificultatii, blocurile nu se mișcă, este doar relaxant să-ți imaginezi că acele blocuri sunt gândurile tale lol ;@p
Este distractiv, dar continuă să se prăbușească, iar comenzile sunt puțin frustrante. Muzica ambientală ar putea merge, de asemenea, un drum lung!
E super tare jocul
Este într-adevăr un joc foarte relaxant. Distractiv.
Plăcut, dar nu atât de provocator. Continuați să aștept să devină mai greu cu cât urc nivelurile. Mod suficient de plăcut pentru a ocupa câteva minute
Foarte distractiv și atractiv
Color Hole 3D እንቅስቃሴ ያለባቸው vfs
Ideea jocului este buna. E mult mai distractiv decât ai crede. Este EXTREM de satisfăcător ceva despre mutarea acelui orificiu și facerea blocurilor/bilelor să dispară. Am jucat 11 niveluri obișnuite și 1 nivel bonus. Nivelurile reg nu au avut probleme cu interfața. Nivelul bonus a scăpat ca nebun. Acea gaură merge peste tot, dar unde o spui. Reclamele distrug acest joc. Mă aștept la reclame în versiuni gratuite, dar acest lucru este prea exces. După ce fiecare nivel este mult prea multe. Trebuie să se bazeze pe timp (cum ar fi 10 minute).
e tare