Post by vagisttangmerle on Mar 6, 2022 19:51:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρος πόρος κώδικας εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Είναι ένα καλό παιχνίδι. Ωστόσο, έχετε μόνο 3 τρόπους παιχνιδιού όπου ανταγωνίζεστε για τους περισσότερους πόντους, τελευταίος άνδρας, σόλο. Όλα μετρήθηκαν για 2 λεπτά. Οι διατριβές είναι υπέροχες. Ωστόσο, θα ήθελα να υπήρχε μια άλλη λειτουργία παιχνιδιού όπου δεν είναι επίσης χρονισμένη. Αλλά εκτός από αυτό είναι πολύ ευχάριστο!
yumy.io - io game · Black Hole · Holein eating games 2021! Hole swallow the world! Black Hole - 3D Puzzle Game · Gravity Ark: Black Hole Runner · Black Hole io
Λίγη ώρα ακόμα παιδιά, παρακαλώ... 4 αστέρια γιατί μπορείτε να παίξετε μόνο 2 λεπτά...
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Μακάρι να είχε περισσότερα τοπία. Αν το παίζεις πολύ, όπως εγώ (σε αίθουσες αναμονής), τα απομνημονεύεις όλα. Δεν μπορώ πλέον να παίζω με άλλους (μπορώ να φάω το 98% των τοπίων, αναστεναγμός). Μπορεις να βοηθησεις? Δώσε μου άλλα τοπία να παίξω; Σας ευχαριστώ. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!
Ωραίο
Τι μπορώ να κάνω εάν στη λειτουργία μάχης η τρύπα μου έχει μέγιστο μέγεθος και μια άλλη είναι επίσης στο μέγιστο μέγεθος και δεν μπορώ να τη φάω ούτε μπορεί;
Flow Free Puzzle ljls
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! Μου αρέσει πολύ! Αυτό δεν είναι μεγάλο θέμα, αλλά θα ήθελα να έχω οδηγίες για να κερδίσω μερικά από τα skins. Όπως το "one for hole & hole for one" δεν έχω ιδέα τι να κάνετε για αυτό. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά εγκαταστάθηκε στα νέα μου τηλέφωνα και έχασα όλες τις αγορές μου! Συμβαίνει με το νέο τηλέφωνο. (3 X) Μπορεί να είναι εντάξει λόγω του νέου συνδέσμου με το Amazon θα δούμε. (Έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή στο νέο μου τηλέφωνο) 😒 έχασα όλα τα προηγούμενα χρήματα για τρύπες, αλλά συνέχισε να προσθέτω δωρεάν. Χαμηλά ⭐ για πληρωμές για το ίδιο πράγμα περισσότερες από δύο φορές. (Εκτός προσθηκών)
Εινετελιο 😘😘😘😘😘😊
Hole.io Arked hlca
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά πάρα πολλά πρόσθετα! Θα ήμουν εντάξει με ένα στο τέλος κάθε γύρου, αλλά υπάρχει ένα στη μέση που το κάνει εξαιρετικά ενοχλητικό. Είναι εξαιρετικά καθυστερημένο και μερικές φορές τα αντικείμενα κολλάνε, κάτι που είναι εξαιρετικά ενοχλητικό.
Μακάρι αυτό το παιχνίδι να είχε περισσότερες επιλογές, όπως η επιλογή των επιπέδων που θέλετε ή η προσθήκη πολλών παικτών. Δεν παίζετε πραγματικά με πραγματικούς ανθρώπους, είναι απλώς bots υπολογιστών. Υπάρχουν επίσης διαφημίσεις. Διασκεδαστική ιδέα όμως.
Χάλια
Hole.io Arked hlca
Αυτό το παιχνίδι ήταν υπέροχο, αλλά όπως είπαν άλλοι, η πρόσφατη ενημέρωση είναι γελοία. Σίγουρα, τα γραφικά στην κύρια πόλη σταμάτησαν να παρουσιάζουν προβλήματα -- δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει πολύ διαφορετικά. Η νέα φουτουριστική πόλη είναι δροσερή -- ή θα ήταν αν μπορούσα να κινηθώ αρκετά γρήγορα για να δω μεγάλο μέρος της, ή αν η τρύπα μου θα συμβαδίζει τουλάχιστον με το δάχτυλό μου και όχι το δάχτυλό μου να γλιστράει συνεχώς από την οθόνη ΑΠΛΑ για να την κρατάω σε κίνηση καθόλου. Τα πειρατικά νησιά όμως. Τα νέα γραφικά εκεί είναι απλά...όχι. Αυτή η περιοχή δεν είχε καν προβλήματα και ξαφνικά μοιάζει σαν ένα 9χρονο παιδί να τράβηξε τα πάντα ><
Καλό. αλλά χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξει.
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, είμαι πολύ καλός σε αυτό και πάντα κερδίζω χωρίς να παραπονιέμαι για τις διαφημίσεις, αλλά υπάρχουν μερικά, αλλά αυτό είναι διασκεδαστικό μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι 😁😁😁
Παίξτε MobSmash.io στο CrazyGames
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που διαρκεί μόνο δύο λεπτά. Το multiplayer λειτουργεί καλά με ελάχιστη καθυστέρηση. Τα μόνα προβλήματα είναι ένα μικρό σφάλμα και μια κακή επιλογή σχεδιασμού. Το δέρμα που ανταμείβεται για το "πέτυχε μέγιστο μέγεθος" δεν ξεκλειδώνεται ποτέ. Στη λειτουργία παιχνιδιού Battle, είναι δυνατό για οποιονδήποτε αριθμό παικτών να επιτύχουν το μέγιστο μέγεθος και να μην μπορούν να φάνε ο ένας τον άλλον. όταν συμβεί αυτό, ο νικητής είναι όποιος πεισμώσει να τα παρατήσει. Επίσης, δεν μπορώ να διώξω την αίσθηση ότι η πλειοψηφία των άλλων παικτών είναι bots.
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή γιατί στην αρχή του παιχνιδιού μπορείτε ακόμα να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους δέρματος. Το παιχνίδι είναι να χρησιμοποιήσετε την τρύπα σας για να φάτε άλλα αντικείμενα και ανθρώπους.
*Επεξεργασία* Το παιχνίδι είναι τώρα γεμάτο με διαφημίσεις χειρότερες από πριν. Διαφημίσεις "ημίχρονου", το τέλος του παιχνιδιού διπλασιάζει τις διαφημίσεις ανταμοιβής σας, οι διαφημίσεις μετά από έτος παραλείπουν τη διαφήμιση διπλής ανταμοιβής και ΠΛΗΡΩΣΑ για να αφαιρεθούν. Τώρα η επιλογή επαναφοράς αγορών δεν λειτουργεί πλέον, επομένως έχω κολλήσει με απεριόριστες διαφημίσεις και θλιβερό χρόνο αναπαραγωγής. Μην χάνετε το χρόνο σας σε αυτό το παιχνίδι καταβροχθισμού
Hole.io ארקייד roxn
Αυτό το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό για λίγο, αλλά είναι επίσης βαρετό για να συνεχίσετε να παίζετε και σε πολλές διαφημίσεις
Θα ήταν διασκεδαστικό, αν δεν συνέχιζε να καταστρέφει κάθε παιχνίδι με μια προσθήκη που με οδηγεί στο taco bell. Στη μέση ενός αγώνα. Και όχι δεν μιλάω για το ημίχρονο. Δεν μπορώ καν να το παίξω, όταν κάνω καλό πάντα κάτι το καταστρέφει με μια διαφήμιση. Η πιο γελοία απογοητευτική σπατάλη χρόνου και προσπάθειας
Τα πάντα για 'Hole.io' στο VICE. ... Hole.io. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Newer. Page 1 of 1. Older. Σχετικά με εμάς · Διαφημίζω · Καριέρα στη VICE · Όροι χρήσης · Cookies
Μαπα
Δοκιμασμένο στη Σημείωση 9. Το παιχνίδι είναι πολύ καθυστερημένο εάν είναι ενεργοποιημένες οι διαφημίσεις. Κανένα online multiplayer μήνες μετά την κυκλοφορία δεν είναι πολύ απογοητευτικό. Το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο μόλις το πιάσετε, επειδή παίζετε κυρίως με υπολογιστές. Αλλά είναι διασκεδαστικό για μια μέρα ή 2. Για να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι είτε απενεργοποιήστε το διαδίκτυο (και διαγράψτε την προσωρινή μνήμη για να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις στον τοπικό αποθηκευτικό χώρο) είτε πληρώστε για μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις.
Ειλικρινά, όλοι οι άλλοι ανταγωνιστές είναι ψεύτικοι. Απλώς πηγαίνετε σε λειτουργία αεροπλάνου και λειτουργεί καλά, οπότε... Αυτό δεν με ενόχλησε πραγματικά όμως. Ήταν πολύ διασκεδαστικό και για κάποιο λόγο δεν γέρασε ποτέ, παρόλο που ο μηχανικός δεν αλλάζει καθόλου.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Δεν αγοράζω συχνά, αλλά αγόρασα αυτό. Από την ενημέρωση, τα γραφικά τρεμοπαίζουν. Το παιχνίδι υστερεί πολύ. Θα ήθελα πολύ να παίξω τους νέους χάρτες, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο. Βουντού, αν δεν έχει χαλάσει, μην το φτιάξεις. Επεξεργασία: συγγνώμη που το λέω μετά από λίγο αναμονή. Πρέπει να διαγράψω αυτήν την εφαρμογή. Δεν μπορεί να παίξει τώρα, και είτε δεν τους νοιάζει, είτε δεν μπορούν να το διορθώσουν... ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ... Τώρα δεν θα κατεβάσω ή δεν θα παίξω ποτέ άλλο παιχνίδι Voodoo. Ντροπή σου.
Αν και το παιχνίδι είναι υπέροχο και όλα, περίμενα να ενημερωθεί και να έχω πολλούς κόσμους όπως κάνει η έκδοση iPhone εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εάν το ενημερώσετε στο oniPhone, μπορείτε να το ενημερώσετε στο android εντός των επόμενων ημερών και όχι των επόμενων μηνών. Επίσης το tornado.io δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο android και αυτό με στενοχωρεί επίσης. Κάντε τα παιχνίδια σας διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες, όχι μόνο σε χρήστες iPhone.
Τόσο διασκεδαστικό και μπορείτε να παίξετε όλη μέρα χωρίς να είστε σίγουροι για τις προσθήκες, αλλά μέχρι στιγμής ωραίο παιχνίδι ο καθένας μπορεί να παίξει αυτό το διασκεδαστικό παιδικό παιχνίδι.
Μετά από λίγα λεπτά μπορεί να κινηθεί μετά βίας. Θα είμαι καλά για τα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά κινούμαι ίντσα προς ίντσα ή θα παγώσω και μετά θα συνεχίσω να κινούμαι προς την κατεύθυνση που έδειχνα επιτέλους.
διαφημίσεις!!!
καταπληκτικό🤩🤩 δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι
Hole.io Arked hlca
Subway Santa Xmas Run APK λήψη για Android
3 αστέρια επειδή το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό... θα ήταν πέντε, αλλά το να έχεις μια προσθήκη στη μέση του παιχνιδιού είναι φρικτό. Βάλτε μια διαφήμιση πριν και μια προσθήκη μετά και θα είμαι μια χαρά! Το ενδιάμεσο είναι γελοίο και με κάνει να μην θέλω να παίξω καθόλου την εφαρμογή. Επίσης, το ήμισυ του χρόνου που η εφαρμογή παγώνει κατά τη διάρκεια της διαφήμισης.
Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χάνουμε χρόνο. Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Είναι περίπου 2 λεπτά αναπαραγωγής έως 1,5 λεπτό μιας διαφήμισης. Επίσης, το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις εκτός σύνδεσης. Εάν δεν έχετε wifi, δεν μπορείτε να παίξετε.
Eivai xalia lagari-kolaei pio oreo den boroun na to κανουν
Hole.io ארקייד roxn
αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό μπορείς να είσαι τρύπα και να καταπιείς αστεία και σοβαρά πράγματα!