Post by vagisttangmerle on Mar 6, 2022 19:36:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Esports Life Tycoon | Manage your esports team ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Esports Life Tycoon | Manage your esports team IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови више новца ▞▞▞
▞▞▞ Esports Life Tycoon | Manage your esports team 2022 version ▞▞▞
Када дође до догађаја „Постоји неко...“, скоро је немогуће да се мени појави ако сте га случајно игнорисали када се први пут појавио. Насумично тапкање око особе у трајању од 5 минута ми је у почетку функционисало, али сада није. Као што је други ранији рецензент рекао - игра је принуђена на паузу, што чини немогућим наставак игре. Сматрам да је забрињавајуће то што грешка за разбијање игре још увек није исправљена иако је призната у другој рецензији 5 месеци раније...
Време стаје када неко посети моју кућу
Здраво . Желео бих да узмем повраћај новца ако вам је то у реду јер не могу да ценим игру. Стално се замрзава и не могу више да је играм.
Kennedy Space Center Путешествия yfz
Добра игра, али није оптимизована
Даћу 5 звездица ако поправите заостајање. Сви ми доживљавамо заостајање. Надам се да ћу добити одговор, хвала.
Не препоручује се
Забавна игра, али време је стало да напредује баш када је дошао мој посетилац. Уопште не могу напредовати.
Није вредно новца. Бесплатне игре су забавније. Графика је лоша, а боје нису привлачне. Пробао сам то из радозналости....тако да нећете морати.
Буг. Мцм сиал
Постоји грешка где се ваш прилагођени портрет ликова ресетује једном у мечу. Може бити збуњујуће ко је ко. Време пролази пребрзо паузирање помаже, али је и даље мутно. Утакмице засноване на потезу у Мануел моду иду против онога што је Моба. Овако утакмица не напредује реално. Проток је ужасан. Добићете реалистичнији резултат из аутоматског решавања утакмица. Штета, јер је прилагођавање веома добро у игри, остало недостаје.
Ова апликација има неке проблеме са клизачима и проблемима са препознавањем додира са људима који долазе у вашу кућу (обично то поправља ресетовање апликације), међутим, ово је изузетно добро дизајнирана игра коју је заиста корисно играти, до сада сам уложио око 30 сати у њу и још увек уживам. Ово је дефинитивно моја игра за телефон тренутно
Уживао сам у игри, али ми се баш и не игра откако сам почео на другом телефону и не постоји начин да се пребацим на овај телефон без поновног покретања
Одлична, најбоља игра те врсте.
зашто толико касни ова игра??
Управо сам завршио, требало ми је 4 дана да победим у професионалној лиги, постаје лакше када разумете концепт игре, понекад не реагује вашим кликовима и има неке грешке. Али генерално одлична игра. Забављао сам се играјући га. Волео бих да је дуже
Esports Life Tycoon | Manage your esports team سیمولیشن urwg
Забавно је, али понекад када додирнете не ради, није велики проблем, али постоји и можете ли да направите живот еспорта без дела тајкуна. Уредити. Свиђа ми се што се још увек ажурира, што значи да би они потенцијално могли да то направе тако да уместо да будете менаџер, можете да будете играч
Не дозвољава ми више да напредујем, играо сам и завршио игру и онда ми моја игра више не дозвољава да играм, дозвољава ми да радим ствари као да могу да кликнем на активност, али оне не расту и време се смањује не мрдај.
Стално добијам квар када се неко појави не дозвољава ми да га поздравим што заузврат паузира време и не дозвољава ми да напредујем кроз игру. Као што друге рецензије кажу, игра се може понављати, али ја играм око 5 сати и уживам у игри. Уреди: Грешка би се појавила након што сам се преселио у 2. кућу. Када се припремате за следећи меч, догађај би се покренуо. Неко се појави или играч има проблем, али ми никада не би дозволило да им одговорим.Догађај би паузирао игру
Здраво зашто не могу да вратим новац за игру, поправите!!!
Игра је забавна све док се изненада не заглави након што сам купио плејер када се сезона заврши... чекао сам скоро 20 минута, затворио сам апликацију и поново отворио и даље исто чак и када деинсталирам и поново инсталирам. Поправите то што пре
Оптимизујте екран резултата добијеног новца, он увек касни
Не вреди 8 долара
ова игра уопште не вреди тога.. играње се веома понављало.. и веома заостајало.. морао сам да рестартујем сваких 5 минута... и користим врхунски уређај... али сви би требало да добијете јутјуберски живот уместо тога овог.. из исте компаније.. много је боље
Једном када будем у 3. мечу за 3. сезону у сребру сваки пут када се календар замрзне и не могу да га поправим тако да не могу да напредујем, поправи то, увек морам да покушам поново, али не ради
Ово је забавна игра, али не могу да радим надоградње на својој кући за игре као што бих ја могао. Картица је засивљена. Поправите ово и променићу своју рецензију. Хвала!
Досадна игра. Играо сам га 5 минута и све што радиш је да кликнеш ствари. Све је у основи аутоматизовано. Драго ми је што сам платио само 5 долара
извињавам се
Заразна игра у којој можете креирати и управљати сопственим еспорт тимом.
Мислим, тренирам чланове свог тима веома добро пре меча, али ипак су ме противници победили ово је грешка која ме заиста не радује, молим вас, поправите и ово. Могу ли да предложим да имате сталну статистику и противник ће расти са статистиком јер као да је где су отишли? послушајте овај коментар и дајте нека ажурирања
Свеукупно добро искуство, али сигурно ћу изгубити најмање две утакмице без обзира колико је мој тим добар. Други тим је оцењен са 75, а мој са 87, али је изгубио 2-1 што је лудо.
Невероватна игра додај мод да сте ви играч који игра у тиму.
Твоја игра је прислушкивала. Понекад не могу кликнути на хемију и друге елементе. Стварно још увек нема одговора од ваших програмера? Ваше игре нису бесплатне и требало би више да бринете о томе.
Незграпно, не вреди за мобилни
Дошао сам до златне лиге и то је потпуно ресетовало моју игру иако сам имао више одбрана
Стварно ми се свидела игра док нисам погодио 1б пратилаца, нема ништа после тога? Молимо додајте још
Играм јутјубер живот и ова игра је добра
Заледи се као луда, безвредна игра за 4 долара, вратите новац молим вас?
Само није забавно.
Разлог зашто сам му дао три звездице је зато што се стално смрзава када се појави странац и не могу да га додирнем, контроле нису тешке за упутство, не говоре вам тачно шта да радите, поправите то и променићу га на 5 звездица
Не вреди чак ни ако је бесплатно. Недостаје играње и превише се понавља.
Није сјајно. Скоро ипак! Када завршите увод, урадили сте све. У овој игри буквално нема ништа. Ви бирате своје играче да исперите и поновите. Некако се ваши играчи повређују? Систем плата и финансија буквално нема смисла. И коначно... бубе. Господару, има толико буба. Изгубио сам утакмице јер нисам могао да кликнем на дугме.